Avoimet työpaikat

Tuotekehityksessämme on jatkuvasti avoimia tehtäviä. Rooleja ja työtehtäviä on monenlaisia, joten älä turhaan epäröi hakea, vaikka työpaikkailmoitus ja osaamisesi eivät sataprosenttisesti kohtaisikaan. Kerro siis hakemuksessasi rohkeasti itsestäsi, osaamisestasi, kehittymistoiveistasi ja motivaatiostasi.

Kun jätät meille hakemuksesi, se tallentuu meidän rekrytointijärjestelmäämme. M-Filesilla hakemuksesi lukevat valintaan osallistuvat esimiehet ja asiantuntijat. Jos profiilisi ja tarpeemme kohtaavat, soittelemme sinulla sopiaksemme haastatteluajankohdan. Haastattelutilanne on rento keskustelutilaisuus, jossa me kysymme sinulta joukon yleisiä ja teknisiä kysymyksiä ja lopuksi pääset näyttämään osaamistasi myös pienen koodaustehtävän muodossa. Toivomme, että sinäkin esität kysymyksiä meille ja saat kuvan siitä, mitä M-Files voisi sinulle tarjota ja olisimmeko sinun sekä kiinnostustesi ja kehittymisesi kannalta oivallinen työpaikka.

Pyrimme olemaan nopeita ja ilmoittamaan rekrytointiprosessin etenemisestä jokaisen hakemuksen meille lähettäneen osalta mahdollisimman nopeasti.

Alla näet keskeisimmät avoimet tehtävät tuotekehityksessämme. Toki meillä on myös lukuisia muita avoimia tehtäviä, jotka kaikki löydät urasivuiltamme.

Jäämme odottamaan hakemustasi!